Tuesday, July 08, 2008

Semestern lider mot sitt slut...

Idag ar det en stor nationell helgdag i Malaysia. Manniskor ar ledia fran sina jobb och alla butiker ar stangda och alla flaggor hissas pa hel stang. Jag pratar naturligvis om den stora nationella helgdagen, KJELLDAGEN. Nja kanske ar det inte riktigt sa for det finns lite for fa Kjell har nere. Hoppas dock att ni har firat hemma.

Det som daremot ar en stor begivenhet idag ar att det kommer en specialistlakare till den andra on. Det ar gratis (staten betalar) sa ¨alla aker dit¨. Rapporten kommer fran Cissis massagetant. Specialistlakaren ar specialist pa allt och opererar till och med hjartoperationer i byskolan. Vi funderar over hur mycket som faktiskt ar sant... Ola tror han kanske ar en specialist pa allmanmedicin, eller mojligtvis ortoped. Den andra lakaren som normalt ar dar ar inte bra for ¨han har inte gatt klart skolan an¨ talade massagetanten om. Ola tror det ska oversattas till AT-lakare men vem vet... Cissi tycker mest att det ar bra att hon inte gatt dit med sin onda fot.

Idag har det varit disit storre delen av dagen. Solen dok upp forst pa seneftermiddagen. Cissi har inte gjort nagot nytigt idag. Bara slappat med boken och fatt lite massage. Ola har som vanligt gatt pa promenad och till sist snorklat sista ¨snorklet¨. Da fick han beskydda Cissi eftersom hon ar livradd for de svarta fiskarna med vit prick, som bits, garna nar man vander ryggen till. Ola sager att man ska vara mer aggressiv an de. Cissi beskriver det som att man latsas att man ar hajen. Cissi kanner sig tyvarr bara som en feg liten mort. Men da kommer Ola BAMBAMBAMBAMBAMB...

Annar tycker vi mest att det ar lite smadeppigt att var harliga semester gar mot sitt slut. Vi passar pa att ata det gottaste fran restaurangen. Imorgon bar det av hemat. Vi lamnar resortet vid 12 med bat, for att sedan ta oss med taxi till Khota Bahrus flygplats ungefar en timme fran hamnen. Darifran flyger vi till KL och val dar tar vi oss till den andra flygplatsen med taxi. Planet lyfter kring midnatt och vi landar torsdag formiddag i stockholm (transfer i Amsterdam). Puh! Lang resa det dar.

Detta blir saledes sista blogginlagget for denna gang. Manga fina bilder finns att visa nar vi kommer hem - faktiskt narmare 2000 stycken! Kram pa er alla och vi syns och hors snart!

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Hej där!

Jag tycker faktiskt också synd om er att ni måste lämna ert paradis (även om vi ser fram mot att träffa er när ni kommer hem såklart). Men känner jag er rätt så finns redan planerna på en ny resa :-)

Idag är jag piggare, om än fortfarande lite slö/matt som man blir när man varit sjuk. Min kompis Camilla (från Haga) har varit här för jag lovade henne att hjälpa henne med ett litet sy-projekt på en klänning som hon ska ha, kruxet var bara att hon åker till Gotland på torsdag morgon och vi är Dalhalla imorgon så det var tvunget till att bli idag, men det gick så bra så!

Ni kan väl slå en signal på torsdag så vi får byta ett kort ord med er (jag är hos sjukgymnasten kl 13). Hoppas verkligen att resan hem går bra och att dom håller vad dom "lovat". Jag håller tummarna...

Varma kramar till er!

/Milla, Tobbe o Casper

12:38 PM  
Anonymous Anonymous said...

Hej
Nu är Bente tillbaka i civilisationen och har hälsningar från Ida och Max. Och Lissen och Klas med. Och från en kungsörn och en fiskgjuse, som vi såg när vi var ute och rodde i Vakthem.

Nu ska vi göra stan, gå på museum och Marimekkos utförsäljning osv. Kända tassemarker, antar jag.

Välkommen hem till Svedala.

Kram Bente

1:25 AM  
Anonymous Anonymous said...

En liten kommentar...

10:22 AM  

Post a Comment

<< Home