Tuesday, July 07, 2009

Lyxstress :-)

Hur beter man sig för att få ut så mycket lyx och njutning som möjligt på den begränsade tid vi är här? Detta fenomen kallar vi härmed för lyxstress! Man vill ju ha möjlighet att både ligga på divanen i trädgården, i den designade hängvaggan i trädgården, sitta i solstolarna i trädgården, ligga i solsäng på stranden, ligga i solsäng vid poolen, bada i havet, bada i stora poolområdet, bada i trädgårdspoolen, ta drinkar på hotellrummet från gratisbaren, ta drinkar i den vackert upplysta trädgården, ta drinkar i någon av restaurangerna, ta drinkar i poolbaren, gå på alla miljarders spabehandlingar som erbjuds, delta i batik/servettvikning/grönsaksskärning anordnat av hotellet, äta på alla goda restauranger både på hotellområdet och på stranden, springa runt och ta foton och slutligen blogga. Snacka om i-landsproblem!

Ligger just nu i vår himlasäng och surfar gratis trådlöst samt bloggar. Ola sover men alldeles strax ska vi gå upp och smarra i oss gourmetfrukost. Detta innebär en buffé med hembakade bröd, flera hemgjorda spännande marmelader, frukter, yoghurt, massor med frön, nötter och torkade frukter, Flera sorters färskpressade (på riktigt alltså) juicer, bakverk. Sedan får man från en låååång varmrättsmeny beställas in vilka varmrätter man önskar äta till detta. Igår valde Cissi exempelvis omelett med pancetta och riktig cheddarost serverat med en liten sallad på körsbärstomster, örter och balamico. Ola satsade på tunna crepes som hade täckts med ett rikligt lager kolakräm och skivade bananer. För den som vill kan man också blanda till sin egen bloody mary eller champagnedrink till frukosten utan extra kostnad. Och någon fulsprit handlar det inte om på det här hotellet utan bara finmärken som t.ex. Absolut!

Visst låter det som om vi har det jobbigt?!?

Kram

/Cissi och Ola

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

JA. Stackars er.

Kram Bente som om en stund packar bilen och ger mig iväg till anhalt nr 1, Västerås.

12:08 AM  
Anonymous Anonymous said...

Hej godingar,

Sluta stressa mig! Jag känner redan hur magsyran tränger upp i matstrupen. Sådan stress som ni har kan knappast vara hälsosam ;-) OM det inte blir alltför stressigt så vore det ju roligt om ni knäppte lite bilder på trädgårdspooler, divaner, lyxiga sängar och annat som kan ge en bild av hur det här fantastiska stället ser ut, gärna MÅNGA sådana bilder :-)) Me like!

Idag får det bli ett kort inlägg för jag ska iväg och jobba. I två dagar har dom nu varnat för vädret som vi skulle få idag. Stor varning för enorma regnmängder över just Bergslagen. Och visst regnar det alla gånger! T har bilen så jag ska ta mitt STORA paraply och gå till bussen nu. Behöver jag säga att jag hellre skulle velat ligga kvar i soffan med en bok?

Snart ses vi. Ha en bra resa hem! (Även om jag förstår att ni inte åker ifrån detta ställe med något glädjetjut...)

Puss o kram från Bergslagen

1:37 AM  
Anonymous Anonymous said...

Hej lyxisarna
Nu har ni allt beskrivit paradiset. Vi förstår att ni har svårt att inte bli stressade när lyxartiklarna är oändligt många men ett förslag kan vara att upprätta en detaljerad tidplan baserad på aktiviteter och minuter. Kanske något överdrivet? Det känns tryckt att höra att Wirren inte var tillverkad av palmer för då kan man med förkärlek konsumera densamme.
Här hemma är det något bättre klimat och det tillät Lisa och mig att hämta byggmaterial i tisdags så nu kan vi börja snickra. Kul!
Lisa och granndamerna var på utflykt på eftermiddagen på Kjelldagen och de hade enligt utsago väldigt trevligt. Grannherrarna hade träff vid vattenhålet (hos Ove) kl 15.00 och där vi diskuterade de stora frågorna. Jag tackar också för uppmärksamheten på den stora högtidsdagen, det värmde!
Fortsätt att lyxa er och njut.
PoK, Lisa och Kjell

1:43 AM  

Post a Comment

<< Home