Friday, June 22, 2007

Hett och kallt

Idag har det varit en dag i varmevaxlingarnas tecken. Vi borjade dagen med ett besok pa Snake Farm i Bangkok dar vi fick intressant forevisning och forelasning om ormar. Jag blev utnamnd till ormexpert av flera pa stallet eftersom jag kunde svara pa sa manga fragor. Det lonar sig att surfa om ormar minsann!

Darefter gick turen till Grand Palace som var fantastiskt vackert och oerhort hett. Cissi holl pa att avlida i varmen... Som tur var fanns det kylda vata handddukar att kopa pa plats och badda sig med. For att aterhamta oss efter varmen, bestamde vi oss f;r att ga pa bio. Bangkok ar kanda for sina lyxiga biosalonger och for att visa filmer som ligger langt fore Europa. Dock visade de sig ocksa vara experter pa kyla i biosalongen sa vi holl bada pa att forfrysa oss och satt med hander innanfor t-shirtarna.

Nu ikvall har vi varit pa fotmassage igen och kakat vansinnigt gott. Nu ar det packning som galler eftersom vi aker fr[n hotellet ut till flygplatsen sju imorgon bitti, for att ta flyget till Koh Samui och darefter bat till Koh Phangan. Skont att komma till bad skall det bli efter all varme och alla avgaser. Vi far se hur Internet-mojligheterna ar i nagra dagar nu tills vi kommer till Koh Samui.

Kram

0 Comments:

Post a Comment

<< Home