Sunday, July 02, 2006

Snipp snapp sagan slut

Ja nu är det sista dagen på vår härliga semster. Imorgon eftermiddag bär det av hemåt. Vi kommer byta plan i både Bangkok och Paris så resan blir lång och vi är väl framme i Svedala kring lunchtid på tisdagen.

Idag har vädret varit molnigt ända fram till seneftermiddagen då det började regna. Vi passade på att gå hem och sova middag så ingen skada skedd. Sedan tidigare hade vi bokat bord på ett lite lyxigare ställe utanför Chaweng, som vi blivit rekommenderade av arbetskamrater till Ola, där vi skulle äta vår avlutande middag. Stället heter The Cliff och ligger uppklamrat på en hög klippa vid havet någonstans mellan Lamai och Chaweng - magnifikt läge får man väl säga.

Middagen var ytterst förnämlig med goda skaldjur och fantastisk australiensisk oxfilé. Till detta gott vin och lyxiga drinkar. Mums! Nu är vi tillbaka i Chaweng och skall göra några avslutande ärenden och käka lite glass innan det blir kvällen.

Ola har varit på apoteket och fått medicin idag. Han var täppt i näsan och kom hem med både nästäppetabletter och penicillin - det är ordning på apoteken här vill jag lova, bara att hämta ut vad man behöver...

Nu får vi se om vi hörs av något mer innan vi har svensk mark under fötterna. Ta hand om er! Kram!

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Det känns som att kommentarer är överflödiga....

Har badat o solat idag tillsammans med Tobbe (!?)(han tycker ju inte om att sola o bada, men idag gick det bra, det var riktigt skönt tyckte han). Tobbe badade till och med!!!!!! Det var dock inte skönt eftersom vi badade i en väldigt kall sjö.

Vi ses och hörs snart! Ha en lycklig resa hem! kram från Örebro!

12:19 PM  
Anonymous Anonymous said...

Hej igen från Solbacken. Kan väl bara instämma i Millans kommentar ni har på ett livfullt sätt beskrivet paradiset under snart 3 veckors tid. Så vi får väl önska er välkomna hem till Svedala som just nu inte är så pjåkigt 30 grader varmt varje dag.
PoK, msv och psf.

1:00 AM  

Post a Comment

<< Home