Thursday, June 21, 2007

One night in Bangkok!

Igårkvälls klockan 23.18 kom äntligen det efterlängtade bagaget. Tur som sjutton - vi började tro att vi skulle få leva som riktiga backpackers semestern ut...

Idag kunde Cissi följdaktligen för första dagen göra håret och sminka sig, så att vi kunde fara iväg till optikern. Smidigt som sjutton var det måste jag säga. Synundersökning samt utprovning av bågar, sedan var det bara att vänta 2 timmar så var glasögonen klara. Det blev ett par tuffa MEXX-bågar. Totalt kostade glasögonen 4200 bath (ca 840 kronor) - som hittat för ett par märkesglasögon faktiskt!

Resten av dagen har tillbringats i relativ kyla inne på MBK. Vi har avverkat alla våningsplanen, men knappast noggrannt. Shoppat som bara den har vi gjort: smycken, väskor, minneskort till mobil, DVD, skor, tröjor, jeans, parfym... Här skulle man kunna shoppa hur mycket som helst. Vi har dock fått klart för oss att halsband bara säljs i 23-24 karats guld i Bangkok - vi får se om det är annorlunda nere på Koh Samui, men det är väl inte troligt.

Kvällen har varit en riktig Bangkokhöjdare med stor middag och skitbra rockband på Hard Rock Cafe. Ola betedde sig som en riktig hårdrockskändis och började med att hälla ut hela ölen, vilket ledde till att vi var övervakade av personalen resten av kvällen, och att Ola serverades extra vatten - kanske för att nyktra till. Inte nog med det: när vi sedan skulle beställa in drinkarna tog Ola en "Flaming bikini" och hade inte fattat att det var en brinnande drink som måste hävas på en gång. Ola lyckades därför med mästerstycket att börja elda upp sugröret. Därefter blev han så oredlig så att jag (Cissi) fick ta hem honom. Jojo - snacka om "One night in Bangkok" :-)

Kram

0 Comments:

Post a Comment

<< Home