Thursday, June 22, 2006

Snörvel och host

Usch och fy - vaknade genomförkyld i morse. Slår vad om att det är den förbenade AC:n som gör det - man far ju liksom ut och in mellan iskallt och jättevarmt hela tiden. Dagen har med andra ord tillbringats i skuggan med fruktdrinkar och alvedon. Förhoppningsvis går det dock över ganska snart.

En bra sak med Thailand är alla skämma-bort-sig-behandlingar man kan gå på här, och ni ska veta att vi utnyttjar dem flitigt. Idag har jag varit på fotvårdsbehandling med pedikyr för 80 spänn. Igår var det fransk manikyr för 40 spänn och Ola fick en klippning för samma pris: Vi passar också på att gå på massage mest hela tiden. En timmes thaimassage för helkropp kostar 50 spänn och är ljuvligt skön. Hur ska man klara sig utan allt lullull när man kommer hem..?

Har än en gång provning hos skräddaren idag av de kläder vi beställt. De är mycket professionella och serviceinriktade på den inrättning vi valt så vi hoppas att resultatet kommer bli bra. Efter provningen blir det förmodligen någon god glass på en av stadens glassbarer, med fantastiska glassmaker.

Må så gott och ha en trevlig midsommar! (Mamma och pappa: Ni kommer väl ihåg att blommorna behövde en extra vattning utomhus under midsommarhelgen. Frida är borta mellan torsdag och söndag.) KRAM!

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Härligt och usch! Härligt för att allt verkar vara så himla härligt och underbart, jag inser att vi bara måste åka dit. Allt lullull tilltalar mig skarpt :-) Förstå, massage när man vill, pedikyr o manikyr när man vill, rena drömmen tycker jag!!! Usch för din förkylning syster yster, det var verkligen inte kul att höra, hoppas verkligen att det blir bättre snart. Väldigt snart. Har tyvärr inte tid att skriva så mycket för det är midsommarfirande på agendan idag, så vi ska snart iväg. Först blir det lite dans kring midsommarstången i KArlslund och sedan grillning hos Jimmie och Camilla, och Ebba såklart! Hoppas ni får en fantastisk midsommar! Stora varma kramar från Milla och Tobbe och Kassler!

2:39 AM  
Anonymous Anonymous said...

Hej på er och Glad Midsommar. Tråkigt att du blivit förkyld, vi tror också på AC-teorin, men hoppas att det snart går över. Här hemma är det en blåsig men solig midsommarafton och msv och jag har just färdigställt lövningen med en ganska tjusig lövportal som lantlollorna redan har prov-klättrat och befunnit den godkänd. I går kväll inmundigade msv och jag våra första Minervor för denna säsongen (funkade till midsommar även i år!)och de smakade ljuvligt. I kväll kommer Larsa och Monika till oss för att äta sill och fira midsommar. Ska bli jätte-kul. Vi tycker också att det var ett bra uppslag från eran sida att vi fick bli delaktiga i er resa på det här sättet. Man känner sig faktiskt delaktig. Jag kan också lämna en rapport från byggfronten som innebär att nu har ett golv uppstått som en följd av lite småpyssel. Återigen krya på dig Cissi och ha det så härligt båda två.
PoK, msv och psv

4:31 AM  

Post a Comment

<< Home