Sunday, June 11, 2006

På resa ut i det blå...

På torsdag bär det av till Thailand för mig och Ola. Först fyra dagar i Bangkok och därefter två veckor på ön Koh Samui som ligger i Siambukten på Thailands östra sida. I den här bloggen kan ni följa våra reseäventyr och intryck och vi hoppas också kunna använda bloggen som kommunikationslänk med er därhemma. Skriv alltså gärna i kommentarerna och berätta om vad som händer hemma i Sverige.

Att resa ut i det blå brukar oftast innebära att man åker på utflykt till en plats som är okänd, på en resa planerad av någon annan. För oss står det för något lite annorlunda. Dels handlar det om att vi reser till en för oss helt ny destination och dels handlar det om havet som omger oss: blått, klart och vackert.

6 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Hoppas att ni har det underbart!!!!
Kramar från Olalillasystern

2:33 AM  
Anonymous Anonymous said...

Test av sändning av meddelande

Pappa

3:16 AM  
Anonymous Anonymous said...

Att ni har det bra förstår vi...
Även om Tobbe inte kan förstå att ni vill göra Bangkok. Hur som hellst så hoppas vi att resan gick bra och att allt bagage har funnit sin rätta ägare.
Här i Örebro är det sol från bar himmel och en temperatur på 24grader (10.52) och som ser ut att stiga allt mer.

Ha det bra C och T

1:57 AM  
Anonymous Anonymous said...

JAg förstår att ni vill göra Bangkok, förstå vad mycket shopping... Det verkar som, (efter att tittat på bilder och läst), att ni kommer få en fantastisk resa med många härliga minnen! Förresten; Jag badade i Vänern i torsdags efter att ni åkt! Snacka om att jag nästan börjar få fenor nu... ;-)

2:44 AM  
Anonymous Anonymous said...

Ja, öh, kram Milla skulle det visst ha stått på det förra...

2:46 AM  
Anonymous Anonymous said...

Det låter som om ni har det förträffligt bra! Jag är lite (eller ganska mycket!) avundsjuk! Dock inte missunsam - viktigt! Ni förtjänar verkligen detta och mer därtill! Det kommer ta lång tid att gå igenom alla shoppingfynd du gjort syrran, men med en Doris och lite Carola så får vi det super mysigt! Jag är så nyfiken! Här är det bra. Vi var och gratulerade Sofia igår på hennes födelsedag. Vi hade verkligen så himla trevligt! Vi satt ute hela dagen och en bit in på kvällen, och åt god mat och smaskig tårta. Vad gäller Casper-katt så har han kommit in i en depression. HAns fågelfamilj blåmesarna har flyttat. Han förstår verkligen inte var dom tagit vägen... Vi tar hand om honom så gott vi kan dock! Nej, nu ska jag sluta för vi ska på utflykt (vet dock inte vart än...)! Ha det bäst! Vi tänker på er! Karmar från Milla o Tobbe

1:24 AM  

Post a Comment

<< Home